آموزش تگ a در HTML

//

آموزش تگ a در HTML

تگ a در HTML

بنام خدا سلام خدمت شما دوستان و همراهان همیشگی وب سایت پاسخ وردپرس در خدمت شما یا یک دیگه از جلسات آموزش html در این جلسه میخواهیم آموزش تگ a در html به صورت کامل برسی کنیم پس با من همراه باشید .

تگ a در HTML چیست؟

این تگ در HTML بین تگ Body قرار می گیرد و برای ایجاد لینک ها در صفحات وب می باشد که باعث می شود کاربر بتواند با کلیک روی لینک به صفحات دیگر منتقل شود.

تگ لینک در تمام مرورگر های معتبر مانند Google Chrome و Internet Explorer و Firefox و Safari و… پشتیبانی می شود.

این صفحات می توانند در وب سایت خودمان باشند (لینک های داخلی) یا در مکانی خارج از آن (لینک های خروجی)

اما مقصد این لینک ها چگونه مشخص می شوند؟ با استفاده از خصوصیت href می توانید مشخص کنید، کاربر به کدام صفحه وب منتقل شود.

در واقع تگ a با این خوصیت معنا پیدا می کند.

صفت href در تگ a

این صفت آدرس مکانی که می خواهیم به آن لینک بدهیم را مشخص می کند، (تگ a در html با این صفت معنا پیدا می کند. پس در ساده ترین ساختار هم باید نوشته شود.)

توجه داشته باشید آدرس باید با پروتکل http یا https باشد.(بدون پروتکل هم تست کنید)

بین تگ <a></a> : متنی است که کاربر با کلیک روی آن به جایی که لینک داده ایم هدایت می شود.( مجیور نیستیم حتما متن بنویسیم بلکه می توانیم هر تگی بین تگ <a></a> بنویسیم. مثلا یک تصویر ایجاد کنیم که کاربر با کلیک روی آن به لینک مورد نظر هدایت شود(تگ تصویر را در جلسات بعد خواهیم گفت)

تگ <a> علاوه بر href چند تا صفت مهم دیگر هم دارد که یکی یکی آن ها را توضیح خواهیم داد:

صفت download در تگ a

این صفت فقط برای زمان هایی استفاده می شود که می خواهیم به صورت مستقیم لینک بدهیم تا یک فایل صوتی، تصویری، pdf یا هر چیز دیگری دانلود شود. ( لینکی که به href می دهیم به .mp4 یا .mp3 یا .pdf یا…ختم می شود)

معرفی و کاربرد ویژگی خصوصی hreflang در سند HTML

ویژگی خصوصی hreflang ، مخصوص تگ a ، تگ area و تگ link می باشد. خاصیت hreflang جهت معرفی زبان متن یک سند پیوند شده به کار می رود. این صفت تنها زمانی که صفت href نیز درون تگ های مذکور استفاده شده باشد، به کار می رود.

صفت hreflang صرفا یک صفت تعریفی می باشد و کار خاصی از نظر ظاهری درون صفحه html انجام نمی دهد.

صفت Target در HTML

ویژگی خصوصی target ، مکان باز شدن همه پیوندها و فرم ها در صفحه را مشخص می کند. و قابل بازنویسی در تک تک پیوندها و فرم ها می باشد. ویژگی target برای تگ a و تگ area مشخص می کند، سند لینک داده شده در کجا باید باز شود.

target : با این صفت می توان صفحه ای که لینک باید در آن باز شود را مشخص کرد و می تواند یکی از مقادیر زیر را بگیرد :

blank_ : لینک را در صفحه ای جدید باز میکند.
self_ : لینک را در همان صفحه باز میکند.
top_ : صفحه را در پنجره ای بدون فریم باز میکند ( غالبا متل self_ عمل میکند.)
parent_ : لینک را در frameset پدر تگ frame ( با این تگ در آینده آشنا خوهید شد) باز خواهد کرد.
نام یک فریم( پنجره ) لینک را در پنجره ای با نام مشخص باز میکند.

صفت Rel در HTML

صفت rel که مخفف RelationShip می باشد، صفتی است که رابطه ی بین صفحه جاری و صفحه مقصد که بهش لینک شده، را مشخص میکند.

ویژگی بعدی که در تگ <a> مورد استفاده قرار می­گیرد و آموزش تگ a و لینک سازی در html میخواهیم به آن بپردازیم ، ویژگی rel می­باشد که ارتباط بین صفحه و سند فعلی را با سند یا صفحه­ ی مقصد نشان می­دهد.در مقابل این ویژگی مقادیر مختلفی میتوان نوشت که عبارتند از :

  • مقدار alternate جهت فراهم کردن یک ارتباط بین سند فعلی با نسخه­ ی جایگزین سند فعلی می­باشد. مثل زمانی که ما بخواهیم ارتباط صفحه و سند فعلی را با نسخه­ ی pdf آن و یا نسخه ای از سند و صفحه ی فعلی در زبان­های دیگر برقرار نماییم.
  • مقدار author برای زمانی به کار میرود که ما بخواهیم ارتباط مطلبی را با نوسینده یا نویسندگانش فراهم کنیم. این مقدار برای نویسندگانی که از Google+ بهره می­برند گزینه ­ی بسیار مثبتی است.
  • مقدار Bookmark زمانی به ­کار می­رود که ما بخواهیم مطلبی (را که اصولا در صفحه­ی اول قرار دارد) به آدرس اصلی آن ارتباط دهیم.
  • مقدار external زمانی به­ کار می­رود که ما بخواهیم تعیین کنیم که سند منبع بخشی از سایتی شبیه به سایت سند فعلی نمی­باشد و این دو سند تشابه کارکرد ندارند.
  • مقدار help زمانی به­ کار می­رود که ما بخواهیم بین سند فعلی و سند راهنما ارتباط برقرار نماییم.البته باید ذکر شود که این مقدار برای سایت­هایی کاربرد دارد که دارای سند راهنما هستند.
  • مقدار license زمانی به ­کار می­رود که ما بخواهیم بین سند فعلی و سندی که حاوی اطلاعات مربوط به قوانین کپی رایت سند است ارتباط برقرار نماییم.
  • مقدار nofollow زمانی به کار می­رود که ما از یک لینک تایید نشده در سندمان استفاده می­کنیم (مانند لینک­های تبلیغاتی) و می­خواهیم به موتورهای جستجویی مانند گوگل بفهمانیم که آن را دنبال نکرده و به آن اهمیت ندهند.
  • مقدار noreferrer زمانی به کار می­رود کا ما بخواهیم وقی­که کاربر بر روی لینک کلیک کرد ، در آدرس جدید و صفحه جدید، آدرس صفحه قبلی غیر قابل پیگیری باشد و آدرس صفحه فعلی به صفحه ­ی جدید توسط مرورگر ارسال نشود. در اصل HTTP Referrer Header یا ارجاع کننده
  • امکانی که است که به صفحه­ ی وبی که به آن لینک شده این قابلیت را میدهد تا بفهمد که از چه سند و منبعی درخواست آمده است.
  • مقدار noopener زمانی به کار می­رود که محتوایی در سند بر اساس ارتباط با لینکی که دارای افتتاح کننده ­ی مشخصی نیست و عملا غیر مفید است ، ساخته شده باشد.
  • مقدار prev زمانی به کار می­رود که ما بخواهیم تعیین کنیم که صفحه و سند فعلی بخشی از یک مجموعه ­ی صفحات است و سند و صفحه ای که به عنوان منبع سند جاری می­باشد ، در اصل صفحه قبلی می­باشد.
  • مقدار search زمانی به ­کار می­رود که ما بخواهیم یک ارتباط با ابزار جستجوی سند فعلی برقرار نماییم.
  • مقدار tag تعیین کننده یک برچسب و کلمه کلیدی برای محتوای سند فعلی می­باشد.

دانلود فایل این جلسه

برای نصب نرم افزار برای کد نویسی html از لینک زیر استفاده فرمایید.

آموزش نرم افزار های مورد نیاز طراحی وب سایت

در صورت که به طراحی وب آشنایی ندارید میتوانید از آموزش زیر استفاده فرمایید .

طراحی وب

در صورت که میخواهید به صورت حرفه ای طراحی وب را فرا بگیرید از لینک زیر استفاده فرمایید .

آموزش css html آموزش HTML5 CSS3

در یافت تمام جلسات آموزش مرحله به مرحله html از لینک زیر استفاده فرمایید.

آموزش html

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید.

مطالب مرتبط

نظرات

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

سبد خرید
در حال بروز رسانی